lauantaina, elokuuta 11, 2012

Päivä 150 - ikävää sun muuta


Älä koskaan koske blogipohjaan, älä koskaan koske blogipohjaan, älä koskaan... Mä ihan vähän vaan säädän... venyy aina tunniksi tai kahdeksi tai viideksi, ja ympärillä hääräävän ryhmän ärtymystaso nousee homman pitkittyessä... siis, älä koskaan koske blogipohjaan!

Mä siivoilin mun kännykkää illalla ja löysin sieltä tuhat ja yksi M:n ottamaa valokuvaa ja tallennettuja pelejä ja... sitten löysin nämä:

Spykoloogilla vois olla jotain sanottavaa tästä
Onneksi löydin myös tämän, muuten olisin huolissani
   
Kummitäti T joukkoineen lähti eilen ja siitä asti Koira on näyttänyt tältä:Eilen illalla O kyseli Kummitäti T:n perään ja kun muistutin heidän lähteneen totesi meidän puhumaton O – ”T aiipok, T aiipok, no baak” – Yes, she did go to the airport and it will be a while until she comes back. Meillä on ikävä teitä T!

Samalla kun kirjoittelen autan M:aa kouluharjoitusten kanssa. Joka päivä yritetään vähän... kirjoittaa, laskea, leikata ja lukea.Illalla tulee vieraita. Rapuja en saanut, savustellaan siis taimenta sen sijaan... vedestähän sekin tulee. Saa nähdä päästäänkö puhumaan politiikkaa vai vältetäänkö aihetta, vieraat kun edustaa eri näkökantaa meidän kanssa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!