perjantaina, elokuuta 17, 2012

Päivä 156 - hellepäivän huvit


Meillä oli ihan mahtava päivä lasten kanssa, kiitos hyvän pohjatyön ja valmistelun. ”Huvipuistoilusta” puhuttiin monta päivää ennen visiittiä, käytiin nettisaitilla katsomassa kuvia, mietittiin mikälaista huvipuistossa voisi olla ja tehtiin se kuvallinen ohje aiheesta. M tiesi mitä odottaa. Toinen puoli hyvää valmistautumista oli mennä arkiaamuna, heti avaamisen jälkeen, kun vielä oli väljää ja kuumana päivänä nyt muutenkin oli varmasti tavallista hiljaisempaa.
O junassa

Kanootin kapean, vesille työnsin...

Kaikki kolme odottaa innolla ratsastustaTynnyrihilavitkutin EI ollut O:n juttu

..eikä lentokurpitsatKun kunto loppui päälle +35C helteessä, ajettiin kulman taakse joen rantaan uimaan ja se vasta teki hyvää (taas uus hyvä puoli mun autossa – se toimii tummine laseineen myös kohtuullisen tilavana pukukoppina)... vesi oli kylmää ja virtaus voimakas ja kaikki virkistyminen oli taattua. O:ta huolestutti mun uimiset ja sanoikin mulle; ”Mamma, no moe wawa” (Mamma, no more water). M:n kanssa päätettiin et jos lämpö jatkuu tullaan varmasti tälle rannalle viettämään päivää.

Kaikella on hintansa ja kotona meillä oli kolme lasta toistensa niskassa... kaikilla nälkä, jano ja väsymys. Saldona hampaanjäljet kummassakin jätkässä ja lukemattomia muita erilaisia pienempiä kipuja ja kolhuja.

Huomenna syödään suklaakakkua L:n synttäreiden kunniaksi ja M:lla on terapiakaverin synttärikutsut.
2 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulosti ja näytti päivä. =)

  Mun on pitänyt monesti jo sanoa, mutta O alkaa enemmän ja enemmän kuoriutua ja vaikuttaa tosi lepposalta jätkältä. =) Siis niin ihanan hassuja kommenteja siltä tulee. On noi 2 vuotiaat niin mainioita tyyppejä! =D

  Muista ottaa iisisti. =)

  /Älskling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on maailman ihanin ja ihan hassu :)

   Poista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!