keskiviikkona, elokuuta 15, 2012

Päivä 154 - Kuningas EI tuli taloon


Puolirauhaisahetki kiireisen päivän aamuna. Yläkerrassa tosin jo taistellaan, mutta annan sen toistaiseksi mennä yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos... ei kuulosta niin vakavalta et pitäis puuttua, isosisko vaan pistää pienempiään järjestykseen ja ne pienemmät ei tykkää – tavallisen lapsiperheen arkea siis.

On M:n toimintaterapia, heti perään ABA kotona ja samssa leikkideitti kolmen lapsen kanssa ja heti perään taas O:n eka toimintaterapia... katkeamaton ohjelma puolikahdeksasta kolmeen. Mä tykkään näistä sutinapäivistä kun ei tarvitse miettiä mitä tehtäis ja minne mentäis vaan päivä vilistää vaan ohitse ihan huomaamatta. Yhden leikkideittilapsen allergiat aiheuttaa vähän päänvaivaa ja lounaan suunnitteluun joutuu uhraamaan ylimääräisen hetken... mitä se ei nyt taas aanutkaan syödä; maitoa, soijaa, pähkinöitä, papuja... onneksi on toi eilen aamuna leivottu kesäkurpitsaleipä, jota lapset kakuksikin kutsuu... täysjyvävehnää, viisi kesäkurpitsaa, pari munaa, vähän öljyä, ripaus sokeria ja paljon kanelia ja inkivääriä – mä sanoisin että hyvä huijaus.K aloitti tänä aamuna varhaisen tahtoiän vai sanottaisko mieluummin että K vaihtui tänä aamuna Kuningas Eiksi, ihan sama mitä kysyy tai sanoo niin jätkän vastaus on ponteva EI! Tuutko syömään – Ei, Puetaanko – Ei, Vaippa – Ei, Telkku – Ei, Onks sulla vähän huono päivä? – Eiiiiiiiiiiiii! Okei, ei sit.

Pitäis ruveta miettimään M:n kouluvaatteita ja mulla on kaksi kandidaattia... yleensä olen tilannut kaiken Bodenilta mutta tällä kertaa toinen vahva ehdokas on Tea. Mitäs tykkäätte? Molemmista saan ihan hyvät alet.

Keski-ikäinen suomalainen nainen värjää hiuksensa punaisiksi. Näin kävi näköjään mullekin, tosin vahingossa... sen piti olla keskiruskea, mutta eipä toi nyt hullummalta näytä. L:llä saattaa olla vähän totuttelemista.

Punainen se on!

Tänään puin taas itse itseni tuttuun rentoon tyyliin... mukavaa ja käytännöllistä.
Mekko - Marc O'Polo, legginsit - Eileen Fisher, varpaat - paljaat

2 kommenttia:

 1. Mä kurkistin noi lastenvaatteet. Aivan ihania! Pojillekin vaikka ja mitä. Mä olen niin kypsä tähän Suomen tarjontaan. Pojille on aina kaikkea vain yhdessä värissä. Yleensä sinisessä. Ja jos ei halua pukea samanlaisiin, on umpikujassa. Pystyyköhän tuolta tilaamaan Suomeen... :)

  Sirppu ja 3,5-vuotiaat kaksospojat +pikkuneiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirppu,

   Boden on englantilainen merkki ja sieltä voi varmasti tilata Suomeenkin, Teastä en osaa sanoa... kannatta myös katsastaa toin brittimerkki Next, niillä on kans ihania värejä pojillekin ja poikien kummitäti kantaa mulle niitä aina Englannissa käydessään :)

   Poista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!