perjantaina, elokuuta 10, 2012

Vastaan Emman 11 kysymykseen


1. Mikä on paras matkakohde, jossa olet käynyt ja miksi?

Tää on vaikee kysymys, kun erilaisia lomia tarvitaan erilaisiin lomatarpeisiin... meidän perheen vinkkelistä se varmaan olis meidän Lomatalo Seasidessä, Oregonissa. Lapset – M – tietää mitä odottaa, mihin mennään ja mitä tehdään, on talo eikä hotelli, henkeäsälpaavan kaunista ja raikasta ja ihanaa... Nyt mua kyllä vähän hävettää kun tää kuulostaa siltä et meidän paras matkakohde on kesämökki ;)

2. Milloin olit viimeksi surullinen?

Surin pienen palan vanhaa surua tuntemattoman ihmisen lapsen kuollessa. Suuren surun surin ja suren edelleen M:n diagnoosin yhteydessä maaliskuussa.

3. Mikä on mieluisin huonekalu/valaisin kodissasi, miksi?

Meillä oikeastaan kaikki huonekalut on enemmän tai vähemmän rakkaudella tai ainakin tarkoituksella valittu, mutta olkoon nyt vaikka tämä... se on kaunis.

Tämä öljyvärimaalaus pääty meille meidän ekalta Lomatalo matkalta M:n kanssa... se on isohko maalaus noi örkit tuolla ylänurkassa taulun päällä on noin 10cm mittaisia.


4. Uskotko kohtaloon?

Joskus, tai en kai... enemmän ehkä vitsinä. Toisaalta mä uskon kyllä että kaikki järjestyy, ei ehkä niin kuin itse oli ajatellut tai odottanut mutta tavalla tai toisella – AINA. Onko se uskoa kohtaloon?

5. Millä päiväsi alkaa?

Kahvilla

6. Mitä kieliä puhut?

Englantia, suomea ja ruotsia. Tässä järjestyksessä.

7. Teetkö unelmatyötäsi?

En tosiaan joo tee... mä tahdon, haluun sairaanhoitajaksi.

8. Mitä nähtävyyttä suosittelisit kotipaikkakunnallesi saapuvalle turistille?

Miten määritellään kotipaikkakunta? Onko se tää suurempi kokonaisuus vaan vain meidän oma käpykylä? Suuremmassa kokonaisuudessa on paljonkin nähtävää, mutta olkoon vaikka Snoqualmie Falls – Twin Peaksin kuvausympäristö.

9. Mikä on suosikkivaatemerkkisi?

Mä teen tän valinnan samoin periaattein kuin haasteen antaja Emma. Mistä kaupasta ostaisin tai minkä merkin valkkaisin jos mun pitäis ostaa kaikki mun vaatteet samasta kaupasta... Sit se varmaan olis Eileen Fisher. Listaan kuitenkin tähän myös muita suosikkimerkkejä... Madewell, Lucky Brand, True Religion, Eddie Bauer...

10. Mitä haluaisit seuraavan viiden vuoden sisällä saavuttaa?

Sen sairaanhoitajan tutkinnon

11. Kuvaile yhdellä sanalla joko elinkumppaniasi tai parasta ystävääsi.

Eihän tähänKÄÄN mitenkää riitä yksi. Ajatus.


Haasteeseen kuuluu, että keksii itse seuraavat 11 kysymystä seuraaville bloggareille, mutta teen kuten Emma teki, ja annan samat kysymykset eteenpäin... vastatkoot ken haluaa  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!