torstaina, heinäkuuta 26, 2012

Päivä 134 - lisää pukeutumisesta

Ja vielä kolmas postaus siis tälle päivälle mun eilisen hilpeyttä herättäneen kuva kollaasin innottamana...

Tosiasiahan kai on, että jokainen välittää siitä miten pukeutuu, yksi enemmän, toinen vähemmän. Harvemmassa lienee nainen joka oikeasti täysin sattumanvaraisesti nykäisee päälleen ne lähimpänä roikkuvat vaatekappaleet ja jatkaa matkaansa peiliin katsomatta. Tyylejä sitten taas on enemmän... kuka tykkää käytännöllisestä - myönnän, että on kätevää niistää lapsen nenä villatakin helmaan, toinen klassisesta, kolmas näyttävästä, neljäs värikkäästä... on ihmisiä jotka lähtee leikkipuistoon asussa jossa mä saattaisin mennä iltapukutilaisuuteen ja päinvastoin.

Mä olen mielialapukeutuja ja kaapista löytyy siis mummonpotkijabootseista, lehmipaimenbootsejen kautta linjakkaaseen modernismiin. Joskus kirkkaan keltaista tai oranssia ja toisinaan mustaa tai maanläheisiä värejä. Yhdistävä tekijä on konepestävyys ja kulutuskestävyys... hintalappuja $5-$500/vaatekappale. Kynähameet on nounou koska niissä ei pääse mun autoon...Kesällä meillä ON useimmiten kuuma ja kesällä pukeudutaan kesämekkoon tai shortseihin ja näistä kahdesta shortsit on käytännöllisemmät lasten kanssa pyllistellessä ja mun autoon kiivetessä, varsinainen pukeutuminen tapahtuukin siis syksyllä-"talvella"-keväällä... talvi lainausmerkeissä, koska suomalaisen käsityksen mukaan meillä EI ole talvea vaan pitkä syksy taittuu jossakin vaiheessa kevääseen. Parhaassa tapauksessa shortsikausi alkaa maaliskuussa ja päättyy marraskuussa.

Länsirannikon tyyli/tyylittömyys on myös ihan oma lukunsa. New Yorkissa kaikki kulkee mustissa uniformuissaan ja täällä baanataan ranta-asussa aina kun voidaan... teinit kulkee pyjamahousuissaan tai shortseissa kesät-talvet 24/7/365. Tänne muuttaessa olin täysin pöyristynyt siitä ettei mihinkään koskaan pukeuduttu ja vähitellen olen näköjään siihenkin sopeutunut... tosi juhlavaa on laittaa farkut ja joku vähän sievempi toppi korkokenkien tai bootsien kanssa.

Aamulla oikein pingotin ja juoksin taks yläkertaan ottamaan kuvat käsilaukun ja kenkien kanssa miltei myöhästyen klinikalta...

Paita - Nautica, shortsit - Eddie Bauer (ylläri pylläri), kengät  - Sperry, laukku - Dooney & Bourke... pitäiskö luetella alusvaatteetkin... no, tota Soma Intimates

Iltapäivän kotieleganssia... jossakin välissä kengät vaihtui taas niihin Roxyn lipokkaisiin ja  ohuempaan Madewellin paitaan. Essu on matkamuisto San Franciscosta

Tässä L:n kesäinen duuniasu... shortsit - Quicksilver, paita - Eddie Bauer, kengät - Vans... L työskentelee vähän keskimääräistä isommassa IT firmassa ihan mukavassa hommassa.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoista lukea teidän pukeutumistavoista siellä rapakon takana :) eipä tohon sun autoon tiukka hame päälle kiivetä :D meillä vaan maasturikorkeus, ja silti hameet repeilee ;)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!