keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2012

Päivä 133 - vaatteet on mun aatteet

Humoristinen "vastaiskuni" rakkaiden muotibloggaajien asukuville... Mun mielestä on oikeesti tosi ihanaa lukea niitä muutamaa ns. hömppäblogia joita lueskelen ja ne piristää päivää ja antaa ideoita ja mä tiedän, tiedän, tiedän että näitten bloggaajien elämän on niin paljon muutakin kuin se hömppä. Ihan samalla tavalla kuin mun elämä on onneksi muutakin kuin kolme erkkaa ja kaaos. Tämä siis ei ole tarkoitettu arvosteluksi tai virnistelyksi, ja huumori osuu vain ja ainoastaan muhun itseeni, Yhdysvaltain Länsirannikkoon ja täällä vallitsevaan epämuotiin jota itsekin edustan.

Tältä näytin minä tänään...

Päivän edustusasu klinikalla ja lentokentällä

Paita Madewell (mun ehdoton lemppari), shortsit Eddie Bauer (näitä mulla on useampi pari).

Kotiasu illalla

Fleece Peak Performance vm.-96, verkkarit Ralph Lauren (huomaa polvipussit ja alla oleva Peakin kärsinyt eleganssi)


Jalkinevalinnat vasemmalta oikealle: Vansit aamulla, elohopean kivuttua kolmeenkymppiin Roxyn flipflopit ja illalla ilmastoinnissa Kirklandin UGG kopiot

14 kommenttia:

 1. :) sait kyllä hymyn huulille :D laita joskus lisääkin näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa laittaakin ;) Mä oon oikeesti ihan pukeutuja, mutta arjessa - etenkin kesällä - tulee vaan nopeesti nykäistyä jotakin päälle... ne shortsit ja siihen joku paita tai toppi. Huvittavaahan tässä on se että omassa ystäväpiirissäni olen tunnettu pukeutujana... laadukkaita ja kalliitakin vaatteita, ostokriteerinä yhdisteltävyys ja konepestävyys. Mekon alle laitan legginsit kun muuten lasten kanssa pyllistellessä näkyy pikkarit ja mun ei niin esittelykelpoiset sääret.

   Mä Emma nauroin sitä kun sun hame ratkes kun nousit Volvoon kun mä en moisessa hameessa pääsis mun autoon ollenkaan, saati sitten sinne lavalle laittamaan ostoksia tai rattaita.

   Mun tapaa pukea lapset kauniisiin vaatteisii arvostellaan täälläkin, vaikka täällähän yleisesti lapset puetaan nätimmin kuin Suomessa - Anteeksi! Mä nyt vaan tykkään mieluummin ostaa alesta laadukkaan vaatteen kuin halvan rytkyn täyteen hintaan.

   Ollaan siis oikeesti ihan samoilla linjoilla ajatuksellisesti ja siksi tykkään sun blogia lukeakin :)

   Poista
 2. Paksukarvaisilla Uggeilla kävelen minäkin kesät talvet vaikka ulkona on lähemmäs 40 astetta lämmintä. Pitäis kyllä jotkut ortopedi-sandaalit hankkia, noilla on niin pehmeä kävellä :)

  Ja ei täällä itärannikolla näytä tyyli hirveästi eriävän, fleece tosin odottaa kaapissa "talvipakkasia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Melina ilmastointi ja kun oon palelevaa sorttia tarvitaan sisällä fleece ja UGGit :)

   Poista
  2. Meilläkin ilmastointi pelaa, tosin mahdollisen lämpimänä kun en voi sietää vetoa. Ilman sitä mikään pyyhe ei kuivuisi koko kesänä ja talo olisi ihan homeessa kosteudesta. Mies ihmettelee kun fiilistelen joskus pitkähihaisilla ihan sen takia että kyllästyn olemaan niin paljaana 6 kk vuodesta. Öisinkin pidän pyjamaa vaikka peittona on pelkkä lakana.

   Poista
 3. Ihana :) Lisää näitä!
  Mullakin on kesäUGGt mökillä, ihan parhaat. Ja tässä iässähän sitä jo ymmärtää käytännöllisyyden päälle ja arvostaa niitä 90-luvun laadukkaita yksilöitä ;)

  m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan lisää ja vielä tämän vuorokauden puolella ;)

   Poista
 4. Toi: Kolme erkkaa ja kaaos olis hyvä blogin nimi;)

  Ihana postaus. Mä tykkään kanssa. Susta!!

  Ja hei, mä oon niin kade teille jenkeissä asuville. Kun rahat ei mene goretoppa/välikausi/kaiken maailman neljä vuoden aikaa-vaatetukselle, niin saatte paljon kauniita vaatteita, joita voi pitää ympäri vuoden. Ja mahdollisuuksia on niin monta. Mut onneksi mäkin saan Gappia, Pedipedia jne aina välillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. LOL, joo sään puolesta (ainakin) ollaan etuoikeutettuja :)

   Poista
  2. Mutku lumessa on niin paljon hauskempaa leikkiä kuin märällä nurmikolla! Mutta joo, olen todella kiitollinen että täällä paistaa aurinko varmaan 300 päivää vuodessa eikä loskakelejä ole juuri lainkaan.

   Poista
  3. No joo, talvisin leikitään pääasiassa sisätiloissa...

   Poista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!