tiistaina, heinäkuuta 03, 2012

Päivä 111 - hopeinen reunus


Meidän vakuutus toimii niin että ensin maksetaan tietty summa kokonaan itse, sen jälkeen vakuutusyhtiö maksaa 90% kaikista kuluista kunnes saavutetaan niin sanottu maksukatto. No viimeisten päivien tapahtumat on olleet sen verran tyyriitä että maksukatto on nyt ihan saletisti saavutettu ja eilisen päivän vietin siis puhelimessa tilaillen erilaisia evaluaatioita noille pojille ja lisäsin M:n toimintaterapian käyntikerrat kahteen viikossa ja O:lle sen puheterapian joka ABA rahakriisissä jouduttiin peruuttamaan. ABA on edelleen helkutin kallista koska sen kohdalla on eri säännöt, mutta muuten voidaan käyttää palveluita rahaa miettimättä... jokaisessa pilvessä on siis se hopeinen reunus.

Poikien kummivanhemmat oli meillä eilen. Ne on ”keikalla” kaukana, kaukana Mikä-mikä-maassa ja tuli tänne viettämään kesälomaa. Oli ihanaa nähdä kun ei olla joulun jälkeen nähty ja onneksi meillä on useampi viikko aikaa tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Pojat oli aivan hillittömän innoissaan ja K oli pakko laittaa yläkertaan vähän rauhoittumaan kun meillä alkoi pojan lisäksi olemaan kaikki muukin vaarassa. Myös Koira oli pakko laittaa koppiin hengittelemään koska Koiran rakkaus poikien kummisetään ei tunne mitään rajoja ja saa aikaan käsittämättömia reaktioita tossa eläimessä. M vetäytyi yläkertaan ja sulki oven perässään. Tulihan se sieltä alas ja osallistuikin, mutta oli aika hiljaisena... illalla puhuttiin ja oltiin L:n kanssa moelmmat sitä mieltä et sen oli pakko olla kielimuuri. M:stä oli omituista kun kaikki puhuikin suomea. Onneksi meillä on kuukausi aikaa.

Nyt kaksikko M ja K painelee pitkin yläkertaa... M Minni Hiirenä ja K M:n mekossa, kävivät just kysymässä kynsilakkaa ja lupasin kohta lakata kynnet. O katsoo alhaalla Mighty Machines. Tarttis hypätä suihkuun ja lähteä lääkäriin ja M:aa viemään sen sosiaalisten taitojen tunnille (?Social Skills Class). Mä haluaisin käydä ostamassa muutaman laatikon donitseja ja kärrätä ne tohon paloasemalle kiitokseksi... siinäpä ne tärkeimmät tälle päivälle.

O ja M ystävän pihalla viime viikolla

Pojat ja Koira aamupuuhissa

2 kommenttia:

  1. Hih, muista ottaa kuvia etupuoleltakin, kun lapset muuten ihmettelee, et miksi meitä aina kuvattiin takaa:D Ja hei, muista levätä!! Ja ne paloaseman tyypithän teki niiden duunia. Mutta oot kyllä ihanan amerikkalainen, kun muistat heitäkin. Mutta muista myös levätä, että saat itsesi kuntoon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M on jo kysynytkin et miksi mä otan tukkakuvia ;) Kai sitä kymmenessä vuodessa väistämättä amerikkalaistuu ja kyllä ne pojat on pullansa ansainneet :)

      Poista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!