tiistaina, toukokuuta 29, 2012

Päivä 76 - kuu kiurusta kesään...


Wow! Katsokaa mitä meidän pihalla kasvavasta ”kuusesta” löytyi......mä kun olen ihmetellyt kasvanutta linnunkakan määrää meidän terassilla. Puu on ollut meillä jo vuosia ja aikoinaan se kulki kotiin pienenä n.50cm ruukkuineen passatin takakontissa. Nykyään puu asustaa puolikkaassa viinitynnyrissä ja seuraavaksi se tarvinnee istuttaa ihan oikeaan maahan... Kuvissa myös vilaus meidän E:stä joka on autuaan tietämätön puun asukkaasta. Kuvat pesästä on otettu meidän olkkarin ikkunan läpi ja pesässä on ainakin kaksi munaa.

Jatkan vielä tovin näistä mun vatsavaivoista... ei ollut sappi, ei ollut heliko – kiitos J sanasta – vaan nyt sitä hoidetaan vatsahaavana ja neljästi päivässä nappaan pillerin joka toimii kuin laastari ja suojaa vatsan limakalvoa. On se hyvä että asiat alkaa järjestymään kun saldona on nyt... ”vatsahaava”, silmätulehdus ja jännetupin tulehdus... kevyt vaivaisuus – vanhuus ei tule yksin vai miten se nyt meni... no silmätulehdus on ollut jo pidempään ilmeisesti jäänteenä syksyn flunssasta (tiedän, nyt on melkein kesäkuu, mutta en ole kauheesti ehtinyt tälle asialle tekemään ennen kuin nyt), jännetuppi tulehtui patiohommista ja vatsa, no se on stressiä... suunta ylöspäin siis.

Iltapäivän jätin viestejä erilaisten psykologien puhelinvastaajiin ja toistaiseksi vastaus on aina ollut sama,  en hoida nelivuotiasta... pakkohan täältä viiden miljoonan ihmisen joukosta on niitten lastensairaalan psykojen lisäksi löytyä joku joka suostuu keskustelemaan nelivuotiaan kanssa – ymmärrän kyllä sinänsä hyvin tämän rajoitteen, mä en haluaisi olla nelivuotiaitten psykologi, ha, haa... How do you feel? Why? What are you scared of? Why? Let’s try this exercise! Why? Iltapäivä neljään mennessä olisin varmasti valmis loikkaamaan sen junan alle.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti joku löytyy! Pus, j

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään löytyi Holly Petaja ;)

      Poista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!