maanantaina, toukokuuta 28, 2012

Päivä 75 - Princess Brave


Mitenkäs se vanha sananlasku menikään... siis siitä ettei mitään kannata sanoa tai kirjoittaa ”ääneen”... eilen meillä nimittäin tehtiin avioeroa yhden prinsessakoltun takia. No ei sentään, mutta mun rakas L, joka nyt vaan sattuu olemaan neuroottisen siisti sai melkoisen hikan tajutessaan että M:n uudesta prinsessatylliunelmasta irtoaa kimalletta enemmän kuin omiksi tarpeiksi, ja tuli jo ilmoittaneeksi että mekko tai hän lähtee ja minä siihen sitten lakonisesti napsautin, että sitten se on varmaan hän joka lähtee, koska mekko on ja pysyy. Tilanteen vähän rauhoituttua otettiin avuksi rakas internet ja sen seurauksena mekko ensin imuroitiin, sitten suihkutettiin ja lopulta tänä aamuna suihkutettiin hiuslakalla. Toivottavasti voimme pitää saman katon alla sekä mekon, että miehen. L on kuitenkin asettanut kolme sääntöä tässä mekko asiassa 1)Mekko suihkutetaan hiuslakalla aina ennen käyttöä 2)Mekon käyttäjä suihkutetaan vedellä aina käytön jälkeen ja 3)Mekossa ei ole mitään asiaa autoon.

Uusi prinsessaunelma hankittiin, koska edellinen – sellainen halpa lelukaupasta ostettu – alkoi olla riekaleina. Ei meillä perinteisessä mielessä prinsessaa leikitä, eikä M ole koskaan nähnyt yhtäkään näistä Disneyn prinsessaelokuvista, jotka ovat muuten aivan järkyttävän väkivaltaisia ja pelottavia. M vaan pitää kauniista asioista ja M:n mielestä prinsessamekot on kauniita. Tällä kertaa mekko on siis aito Disney, lähinnä siksi että ne on kuitenkin vähän paremmin tehtyjä ja ne voi pestä, tämä meidän mekko kun on aika kovassa käytössä. Ehkä mä sen seuraavan mekon uskallan yrittää ommella itse.

Anyhow, mikä olisi meidän prinsessalle sopivampi mekko kuin Merida Braven mekko, rohkean prinsessan mekko meidän rohkealle M:lle. Peittoaa Tuhkimot, ruususet ja lumikit ihan koska tahansa!
4 kommenttia:

 1. Ihana!!! Ja tottakai se on mies joka lähtee eikä mekko!!! J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L kuulemma kartoitti tilanteen vakavuutta uhkailemalla ;)

   Poista
 2. Se glitterin määrä on kyllä ihan käsittämätön. Niinpä mäkin otan kopin ja suihkuttelen hiuslakkaa meidän Belle-ihanuuteen.

  Suloinen neitonen ja ihana SF, sekä tietenkin taituriäiti!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!