torstaina, kesäkuuta 07, 2012

Päivä 85 - 15 vuotta, eikä suotta


Kesäkuun ensimmäinen viikko eletään meidän perheessä ristiriitaisissa tunnelmissa, juhlitaan uutta elämää, muistetaan sitä liian varhain päättynyttä ja viimeisenä juhlistetaan vielä rakkautta.Meidän tarina alkoi koulujen päättäjäisistä kesällä 1993. L:n veli oli päässyt ylioppilaaksi ja me oltiin molemmat paikalla juhlistamassa tätä hetkeä. Mä olin L:n veljen hyvä ystävä ja mun silloinen poikaystävä oli I:n – siis I:n ei L:n - paras kaveri. Siellä vastaanotolla L sitten vahingossa siemaili mun skumppalasista ja mä ystävällisesti huomautin asiasta... Kesän aikana tuntui että törmäiltiin tämän tästä ja lopulta heinäkuussa hetken soutamisen ja huopaamisen jälkeen ruvettiin seurustelemaan... muutamaa viikkoa myöhemmin mä muutin L:n luokse asumaan. Hullunahan meitä pidettiin ja molemmat yhtä lakonisesti silloin kysyjille todettiin, että voihan sitä sitten taas muuttaa uloskin... sillä tiellä ollaan edelleen.

Kesäkuun 7. 1997, mentiin naimisiin, komeasti Helsingin Tuomiokirkossa... Hääpukikin tilattiin ameriikoista, ehkä se oli enne... siitä tulee nyt 15 vuotta ja siihen aikaan on mahtunut paljon... kirjaimellisesti ollaan rakastettu terveenä ja sairaana, myötä- ja vastamäessä, hyvänä ja pahana päivänä. Vähitellen hiouduttu yhteen ja opittu toisiimme. Paljon on välillä tarvinnut tahtoa eikä helpolla ole päässyt kumpikaan.

M:n ristiäiset oli kesäkuun 7. 2008, meidän yhdentenätoista hääpäivänä, se oli hieno tapa juhlistaa hääpäivää, yli kymmenen vuoden kaipuun jälkeen meillä oli meidän ihana, rakas M.

Se viidestoista hääpäivä on päivä siinä missä muutkin, M koulussa, L töissä, minä poikain kanssa... illalla jos kuitenkin avais ihan oikean shampanjan. Heinäkuussa on tavoitteena lähteä viikonlopuksi ihan kahdestaan, mutta ei olla mitään varattu kun molemmilla on sama kutina että loppujen lopuksi ollaan tienpäällä perheenä. 

5 kommenttia:

 1. Onnea, onnea!

  Hauskaa, että se sama -93 ylppäriviikonloppu, jolloin me 6.6. mentiin kihloihin.

  m

  VastaaPoista
 2. Ihanasti onnea! Ottakaa rennosti ja lepäilkää, ootte sen todella ansainneet.

  Mielenkiinnolla luin teidän poikien evaluoinnista, meillä sama edessä enkä oikein tiedä mitä odottaa. Molemmilla, mutta varsinkin A:lla, on sanat todella hakusessa. A käyttää alle 10 sanaa, muuten vain älämöi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksuja sinnekin terapiaprosesseihin. Hyvää O:n suhteen on se että haluaa selkeästi kommunikoida ja suuttuu kun ei tule ymmärretyksi ja että intonaatioltaan O:n puhe kuulostaa ihan oikealta vaikkei mitään tarkoitakaan.

   Poista
 3. Onnea onnea onnea! Viisitoista vuotta on kyllä pitkä aika tahtoa;) Meillä vihkipappi sanoi, että aina ei välttämättä halua, mutta niin kauan kun tahtoo on toivoa. Musta se oli aika viisaasti sanottu!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, kysymyksiä ja kaikenlaisia näkemyksiä... feel free!